Az Amy Adams és Matthew Goode főszereplésével készült fergeteges vígjátékban a fiatal Anna (Amy Adams) kétségbeesve várja, hogy barátja, a számára minden szempontból tökéletes férfi végre feleségül vegye. A probléma csak az, hogy a sors egészen mást tartogat számára…

Miután a pár negyedik évfordulója is leánykérés nélkül zajlik, Anna elhatározza, hogy saját kezébe veszi az ügyet. Szerencsére ráakad egy ír hagyományra, mely szerint szökőnapon, február 29-én a nők is megkérhetik kedvesük kezét. Anna-nak nem is kell több, elhatározza, Dublinba megy választottja után, hogy térden állva kérje férjül.

A tökéletesen eltervezett fiúkérés azonban nem megy olyan könnyen. A csöppet sem zökkenőmentes utazás és a borzalmas időjárás keresztbetesz Anna-nak, így Írország másik felén ragad, messze párjától. A váratlan helyzetben kénytelen egy igen jóképű ám annál cinikusabb férfi, Declan (Matthew Goode) segítségét kérni, hogy vágjon át vele az országon és keressék meg együtt barátját. A kalandos utazás alatt az alkalmi páros azonban rádöbben, hogy a szerelem felé vezető út nem mindig egyenes…

  • Eredeti cím: Leap Year
  • Rendező: Anand Tucker
  • Író: Harry Elfont és Deborah Kaplan
  • Szereplők: Amy Adams, Matthew Goode, Adam Scott, John Lithgow
  • Producer: Gary Barber, Roger Birnbaum, Jonathan Glickman, Chris Bender, Jake Weiner
Nyerj a filmmel romantikus utazást Írországba Valentin-napra!

Látogass el a www.cosmopolitan.hu weboldalra, válaszolj helyesen kérdésünkre és ha szerencséd van, egy romantikus hétvégét tölthetsz el Dublinban szerelmeddel. Az utazást az Aer Lingus biztosítja.

A játék január 25-től február 5-ig tart. Sorsolás időpontja: február 8.

A nyertest február 10-ig e-mailben értesítjük.

A nyeremény tartalmaz 2 fő részére Budapest- Dublin - Budapest repülőjegyet turista osztályon, illetékkel és adókkal együtt, valamint 3 éjszaka szállást Dublinban, egy 3 *-os szállodában reggelis ellátással.

A repülőjegyek és a szállodai szoba szabad helyek függvényében foglalhatóak.
A nyeremény május 31-ig használható fel a szabad helyek függvényében.
A nyereményhez egy pótnyertest is sorsolunk. Amennyiben a megadott e-mail cím nem létezik, vagy a játékos 10 napon belül nem veszi fel a kapcsolatot az értesítő e-mail írójával, a helyébe a pótnyertes lép.
Részletes játékszabályzat

A filmet Magyarországon forgalmazza a Forum Hungary
Oszd meg Facebookon
Oszd meg Twitteren
Oszd meg iWiW-en
Oszd meg MySpace-en